60-årige Hydrema med to nye maskiner på Bauma

21-03-2019
Del artikel påDen danske fabrik præsenterer også et helt nyt system til data-opsamling i München

Der er flere nyheder i posen, når Hydrema som Danmarks eneste producent af store entreprenørmaskiner pakker ud i München og gør klar til en uges Bauma. Men posen vil være lukket godt til helt frem til messeåbningen mandag den 8. april. Fabrikken vil kun afsløres, at den præsenterer to nye maskiner samt et helt nyt system til opsamling af data fra maskinerne.

Derimod er det ingen hemmelighed, at virksomheden med base i Støvring syd for Aalborg netop i år runder sine første 60 år. Det giver ikke anledning til planer om hverken efterløn eller pension. Tvært imod.

”Det er rart at kunne benytte verdens største entreprenørudstilling til at vise at vi er mere levende og fulde af visioner end nogensinde tidligere. Hydrema er således en af de første producenter til at lancere en lille maskine med Stage V-motor. Vi er faktisk forud for fremtiden. Der er nemlig først krav om, at Stage V skal være virkeligheden fra 2020”, siger Hydremas administrerende direktør, Jan Werner Jensen.

 

Ind i et nyt segment

Topchefen vil godt linde en anelse på den tilsnørede tys-tys-pose. Han afslører, at den mest markante af Hydrema-nyhederne i München fører virksomheden ind i et helt nyt segment, hvor Hydrema ikke har været tidligere.

”Det lyder nok lidt kryptisk, men den helt nye maskine er defineret af kundeforespørgsler, og vi har udviklet et produkt, der sætter en helt ny sikkerhedsbarre for segmentet”, siger Jan Werner Jensen.

Totalt vil den danske fabrik vise syv maskiner på den 450 kvadratmeter store messestand, og dermed repræsenteres hele produktporteføljen fra Støvring. For besøgende bliver det tilmed med fine muligheder for virkelig at overskue mulighederne. Hydrema holder fast i traditionen med at opbygge en terrasse i første sals højde på standen. I år udvides terrassen til tæt på det dobbelte areal.

 

Mandskab på plads

”Som altid på Bauma gearer vi os til at tage imod i stor målestok. Hver af udstillingsdagene vil vi have en bemanding på omkring 20 mand fra alle vore markeder, som udelukkende er i München for at snakke om og vise maskiner for alle dem, der ønsker at se og høre nærmere. Foruden vores egne specialister, vil mange af vores forhandlere fra hele verden også være tilstede på Hydrema-standen”, siger administrerende direktør Jan Werner Jensen.

Bauma 2019 bliver noget særligt for den danske virksomhed netop fordi, det altså er jubilæumsår. Gennem de 60 år har Hydrema med stadig forøget styrke formået at manifestere sig som producent af entreprenørmaskiner i den absolut øverste ende af spektret. Også i årtier har fabrikken fast været med, når alverdens entreprenørfolk er stævnet til messe i München, hvor messearrangørerne i år har sat næsen op efter at bryde den magiske grænse på 600.000 besøgende.  


Billedtekster:

1.

Her er den – den mest markante af de to Hydrema-nyheder, der præsenteres på Bauma 2019. Og nærmere kommer den danske fabrik så ikke afsløringen, før Bauma åbner den 8. april.

2.

Ingen tvivl – det er en Hydrema! Men hvilken Hydrema åbenbares først i München.

3.

To Hydrema-folk med noget ekstra i bagagen til München i år. Administrerende direktør Jan Werner Jensen (til højre) og udviklingschef Thorkild Iversen på en tidligere Bauma. I år møder Hydrema med to nyheder på maskinfronten og har tillige 60 års jubilæum.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk