Asfaltfolk fræsede til fræserdag

23-03-2020
Del artikel på


Løwener hentede asfaltfræsere ind fra vejen til præsentation for fagfolk

De kom fræsende fra nær og fjern, asfaltens fagfolk, da Løwener bød til fræserdag i den jyske afdeling i Stilling ved Skanderborg. Cirka 35 entreprenører, fræserførere og andre med professionel interesse i at lave godt asfalt-arbejde forlod vejen for en stund og gik indenfor i varmen på en i øvrigt kold dag. Her på værkstedet havde Løwener rigget til med både noget godt til maven, og ikke mindst to af de nyeste asfaltfræsere fra Bomag.


”Vi viste dels Bomag BM 1000/35-2 med et unikt tandholdersystemog helt nyindrettet førerplads, og den mindre maskine Bomag BM 600/15-2, som tegner sig for markedets laveste støj- og vibrationsniveau. Lige som den større fræser, har den også nydesignet førerplads”, fortæller salgskonsulent Henning Stampe hos Løwener.

 

Tysk besøg

Bomag-importøren havde hentet den ypperste fagkundskab til Stilling i dagens anledning. Flere Bomag-folk havde taget turen til Danmark for at være med til præsentationen og for ikke mindst at svare på spørgsmål fra de danske asfaltfolk, som repræsenterede fem asfaltfirmaer. Blandt de tyske gæster var også Bomags produktchef, Dennis Frenzius, ingeniør Ole Edelmann og area sales manager for Skandinavien Marc Dreyer.


Den store af dagens to maskiner, Bomag BM 1000/35-2, fræser i en meters bredde og i en dybde op til 33 centimeter. Der er godt med hestekræfter i maskinrummet til at klare opgaverne. Det er Mercedes, der leverer motoren, som yder 350 hk.

Den mindre Bomag BM 600/15-2 fræser i en bredde på 50 centimeter og går op til 21 centimeter i dybden, når den fjerner asfalt. Her er det Deutz, der leverer indholdet af motorrummet med 143 hk.

 

Billedtekster:

1.

Den største af de to Bomag-fræsere, BM 1000/35-2, har en fræsebredde på en meter og stikker op til 33 centimeter i dybden.

2.

Asfaltens fagfolk stimlede sammen om de to Bomag-fræsere inde på Løwener-værkstedet i Stilling.

3.

Bomags salgschef for Skandinavien, Marc Dreyer, indtog førerplatformen som talerstol og besvarede masser af spørgsmål fra dagens gæster.

4.

Også den mindre Bomag BM 600/15-2 blev taget i øjesyn af Løweners fræsende gæster.

5.

Bomag BM 1000/35-2 blev præsenteret på Bauma i München i fjor. Og igen for en mere sluttet kreds af danske asfalt-specialister hos Løwener i Stilling ved Skanderborg.

6.

Løwener bød velkommen til fræser-arrangementet med lidt af en Bomag-parade.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk