Artikel fra april 2023
Læs hele avisen

De varmeste nyheder fra München til Skive

14-04-2023
Del artikel på

Scantruck klar med elektriske Manitou-nyheder på ScanMek

Normalt kan der gå en rum tid, fra de store maskinproducenter præsenterer deres varme nyheder på verdens største entreprenørmesse, Bauma i sydtyske München, til de dukker op rundt om hos de forskellige landes forhandlere. Elektriske Manitou-maskiner lægger imidlertid an til at sætte ny hastighedsrekord på distancen fra München i Sydtyskland til Skive. Torsdag den 27. og fredag den 28. april, er Scantruck klar til 14. udgave af maskinmessen ScanMek under eget tag. Og her bydes blandt andet på de varmeste nyheder fra München.

Især den elektriske version af Manitou-supersællerten MT625 ventes at tiltrække sig stor opmærksomhed på ScanMek. Den lille teleskoplæsser med løftehøjde på seks meter og løftekapacitet på 2500 kg har fast arbejde i mange virksomheder med behov for at håndtere gods. Den kommer nemt rundt, og nu gør den det uden den mindste CO2-udledning. Maskinen har nemlig fået øget sin modelbetegnelse med et lille ”e” til MT625e.

Menukortet hos Scantruck omfatter mange andre maskinmærker end Manitou, og markedschef Dennis Faurby melder firmaet velforsynet med alle mærker. Blandt andet alle typer entreprenørmaskiner fra Komatsu, teleskopkraner og bæltekraner fra Sennebogen, og gummihjulslæssere samt valsetog fra Weycor.

 

Billedtekst:

1.

Scantrucks markedschef, Dennis Faurby, ved den nye rotationsteleskoplæsser MRT2660e Vision på Bauma i München. Nu glæder han sig til at præsentere maskinen på Scantrucks egen maskinmesse, ScanMek 2023.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk