Der gik kage i ScanMek

17-01-2020

Scantruck markerede 10 års jubilæet for import af Komatsu med gigantisk lagkage

Det gik fuldstændig i kage for Scantruck, da maskinfirmaet slog dørene op til den 12. udgave af ScanMek. Maskinmessen på egen matrikel blev nemlig samtidig en markering af 10 år med Komatsu. Netop på ScanMek i 2010 kunne Scantruck introducere den japanske gigant som ny blandt Scantrucks importmærker.

Det gik ikke ubemærket hen. Tvært imod. Den kæmpestore jubilæumskage med både marcipan-billede af en Komatsu og sågar også en metal-model som pynt tog imod gæsterne – og alene størrelsen gjorde, at den næsten ikke var til at komme uden om. Det var der nu heller ingen, der forsøgte – bagværket smagte aldeles prima.

Ellers fulgte ScanMek 2020 det kendte koncept, som har været en succes i nu et dusin år. Masser af små, større og store funklende nye maskiner, grej og tilbehør i både Scantrucks store show-hal og en del af værkstedsarealet, der tages i brug. Og brugte maskiner i lange rækker i Danmarks største brugtcenter på 5600 kvadratmeter.

Også på den kulariske font blev alle gode traditioner fulgt. Pølsemanden var som alle tidligere år klar med stegte med brød i voldsomme mængder, Suppeteltet var stillet op og bød på valg imellem to suppe-typer, og Scantruck-folkene var konstant travlt beskæftigede med både varm kaffe og køligere drikkevarer.


 

Billedetekster:

1.

Administrerende direktør Bo Sundroos førte kniven og skar gigant-lagkagen for.

2.

Maskinsnak ved de lange borde, mens grillere med brød, øl, vand og kaffe glider ind.

3.

Mange af førstedagens gæster fik sig en solid snak om de mange maskiner, grej og tilbehør.

4.

Komatsu fik naturligvis stor opmærksomhed på ScanMek 2020. Det japanske maskinmærke er blandt verdens absolut førende og kunne fejre 10 års jubilæum hos Scantruck.


Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk