Artikel fra oktober 2023
Læs hele avisen

Det tegner til et stort på gensyn under broen

12-10-2023
Del artikel på

Hele 96 procent af gæsterne i 2022 havde planer om at vende tilbage i 2024

Det ligner et stort, hjerteligt gensyn under broen for rigtig mange maskininteresserede fagfolk. Både for besøgende på udstillingen Maskiner under Broen, og for udstillerne. Salget af stande går godt med over halvdelen af det 25.500 kvadratmeter store messeareal solgt, og der er klar forventning om, at der er helt udsolgt, når messen afvikles den 28. og 29. august 2024. Udstillingsleder Erik Nissen kan samtidig fornøje sig med at kigge på publikum-undersøgelsen fra sidst.

”Vi sendte et spørgeskema til gæsterne efter Maskiner under Broen 2022. Her svarede hele 96 procent, at de ville komme igen i 2024. Så det er jo svært at være utilfreds som udstillingsleder”, konstaterer Erik Nissen.

 

Kan ikke udvide

”Vi er heldigvis forkælet med en fantastisk plads med gode parkeringsforhold og fast bund. Sidste gang udvidede vi udstillingsarealet til det maksimale, så vi kan ikke udvide messeområdet mere. Det betyder, at udstillingen aldrig bliver for stor og uoverskuelig. De besøgende kan nå hele vejen rundt til alle udstillerne på en dag, hvis de vil. Det gør, at udstillingen bliver meget målrettet og relevant for de besøgende fra den grønne branche”, siger Erik Nissen.

Det er brancheforeningen Maskinleverandørerne Park, Vej og Anlæg, der står bag Maskiner under Broen. Her er formanden, Lasse Lindholm, også aldeles fornøjet med tingenes tilstand. Han er selv klar til at rykke ind på en stand på messen som indehaver af Lindholm Maskiner A/S.

”Maskiner under Broen viste for alvor sit værd i 2022, hvor vi havde 142 udstillere og rundede næsten 3200 professionelle besøgende. Derfor er jeg sikker på, at de optimale arealer i skyggen af Lillebæltsbroen igen bliver fyldt med alt, hvad park-, vej- og anlægsbranchen har at byde på”, siger Lasse Lindholm.

 

De rigtige kunder

Special Maskiner A/S er en anden af de virksomheder, der allerede har sikret sig en stand til 2024-messen. Her er indehaver Lennart Ahlefeldt-Laurvig imponeret over, hvad messen har udviklet sig til siden opstarten i 2016.

”Udstillingen fandt virkelig sin berettigelse i 2022, hvor både det praktiske og besøgstallet gik op i en højere enhed. Det er de helt rigtige kunder, der kommer, og så er rammerne ved vandet med lys og luft og god logistik ikke til at sætte en finger på,” siger Lennart Ahlefeldt-Laurvig, som er det nyeste medlem i Maskinleverandørerne Park, Vej og Anlægs messeudvalg.

”Messen er en samlende kraft for os i maskinbranchen. Man bliver en del af et særligt fællesskab, og når alting er samlet ét sted, er det også lettere for kunderne at få både overblik og den vigtige dialog. Specielt når leveringstiderne fra visse leverandører stadig er oppe på et år, gælder det om at være ude i god tid, når man som kommune eller entreprenør overvejer en ny investering”, siger Lennart Ahlefeldt-Laurvig.


Billedtekst:

Rammerne er fyldt ud på messearealet under Lillebæltsbroen. I 2022 blev det udvidet til det maksimale, så der ikke er mulighed for at øge mere.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk