Artikel fra januar 2024
Læs hele avisen

Dronningen på scenen

19-01-2024
Del artikel på

Teknologisk Instituts ”afløbsdronning” med oplæg om nytænkning af Lokal Afledning af Regnvand – og 40 år med undervisning af kloakmestre

Dronningen er abdiceret. Men ikke Kloakdronningen. Inge Faldager, senioringeniør på Teknologisk Institut, er også kendt som ”Afløbsdronningen” efter mere end 40 år med undervisning af kloakmestre på Teknologisk. Her har hun også været med til at lave regler og cirkulærer på afløbsområdet. På Kloakmessen indtager hun scenen.

Inge Faldager vil fortælle om den nye bog ”Afløbsdronningen”, som fortæller om hende og hendes karriere. Bogen og oplægget viser også eksempler på nytænkning inden for Lokal Afledning af Regnvand – LAR. Og krydres blandt andet med et blik på Roms kloakker, som stadig fungerer 2000 år efter, at de blev bygget.

Det er i øvrigt stærke branchenavne, der står klar til de to dages faglige sceneprogram. Scenen opbyggges midt i udstillingsområdet som en integreret del af messen, og oplægsholderne vil byde på ny viden om tendenser, lovgivning, bæredygtighed og fremtidens løsninger.

LER - ledningsejerregistret - fylder en del i kloakmestrenes hverdag, og på messen er der også to indlæg om LER.


Billedtekst:

Afløbsdronningen, senioringeniør Inge Faldager har undervist kloakmestre i 40 år.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk