Artikel fra oktober 2021
Læs hele avisen

Elektrisk JCB vandt nyhedsprisen

15-10-2021Caterpillars nye minigravere med Cat Grade-maskinstyring fik sølv og Special Maskiner bronze med britisk trevejs-sorterer

JCBs elektriske teleskoplæsser 525-60E rakte højest, da der blev uddelt nyhedspriser på E&H. Maskinen fra JCB-importøren Nicolaisen & Larsen blev kåret som messens største nyhed blandt medlemmerne af brancheforeningen Maskinleverandørerne.

I alt var der tilmeldt 20 nyheder, som blev vurderet af et ekspertudvalg med Kaj Bak, Flemming Holmgren og Michael Langballe. Flere parametre var i spil i dommerpanelets vurderinger, og det blev altså den kompakte JCB 525-60E, der faldt mest i smag. Eksperterne fokuserede maskinens batteridrift, miljøvenlighed, god anvendelighed, hurtig opladning og lavt støjniveau.

Zeppelin Danmark kunne glæde sig over andenpladsen i konkurrencen med det nye Cat Grade-maskinstyring til minigravere. Dommerne mente, at minigraverne er unikke i klassen op til 10 tons med fuld maskinstyring, som blandt andet sikrer tidsbesparelse.

På tredjepladsen sorterede Special Maskiner A/S de øvrige konkurrenter fra med den britiske trevejs-screener Red Rhino, som sorterer i tre fraktioner. Undervognen har fjernkontrol, og det gør det nemt at flytte sortereren rundt på arbejdsstedet og lave affald til salgsvare.

 

Billedtekster:

1.

En mulig køber af den elektriske JCB-teleskoplæsser? Nicolaisen & Larsens produktchef Thomas Frederiksen puttede E&H-konferencier Anders Bircow ind i vinderen af Maskinleverandørernes Nyhedspris.

2.

Zeppelin-produktchef Anders Thomsen kunne glæde sig en fornem andenplads med Cat Grade-maskinstyringen til minigraverne.

3.

Direktør Lennart Ahlefeldt-Laurvig fik en tredjeplads med hjem til Special Maskiner for trevejs-screeneren Red Rhino.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk