Artikel fra december 2018
Læs hele avisen

GSV tager de første Kramer på batteri

09-01-2019


Nye læssemaskiner kompletterer Wacker Neusons nul-emission serie

GSV Materieludlejning A/S har sikret sig Danmarks første eksemplarer af batteridrevne læssemaskiner fra Kramer. Dermed imødekommer virksomheden kundernes efterspørgsel efter miljøvenlige løsninger inden for entreprenørmateriel.

„Vi ønsker en miljøbevidst linje, og Kramers maskiner tilgodeser både miljø og arbejdsmiljø. De kan både køre inde og ude, og så afgiver de hverken udstødningsgasser eller motorstøj“, forklarer GSVs materieldirektør, Birger Hansen.

For den danske Kramer-forhandler, Wacker Neuson Danmark, markerer de nye Kramer-maskiner lidt af en grøn milepæl.

„De nye Kramer 5055e er de første batteridrevne Kramer-maskiner, vi sender ud på det danske marked. De får vores zero emission linje til at være komplet med gravemaskine, to moderne pladevibratorer, to jordlopper og en dumper på bånd“, siger salgschef Jan Jørgensen hos Wacker Neuson Danmark.

 

Den grønne linje

Kramer 5055e falder rigtig godt ind i den grønne og miljøbevidste linje hos GSV Materieludlejning. De har en række miljømæssige fordele, og teknologien sikrer også lave vedligeholdelsesomkostninger. De emissionsfrie maskiner har hver én elektrisk højt ydende motor, der giver en robust og dynamisk oplevelse for brugerne. Maskinerne er firehjulsstyrede og dermed en lille venderadius. Det sikrer en stor manøvredygtighed, som er vigtig på byggepladser.

- Batterilevetiden er vigtig. Den er øget væsentligt, siden de første batteridrevne maskiner kom frem. Wacker Neuson oplyser, at Kramer-maskinerne kan køre en normal arbejdsdag på en fuld opladning. Det har været medvirkende årsag til, at valget faldt på netop Kramers maskiner, fortæller GSVs indkøbsdirektør Henrik Christensen. 


Billedtekster:

1.

Wacker Neuson Danmarks salgschef, Jan Jørgensen, flankeres af til venstre indkøbsdirektør Henrik Christensen og til højre materieldirektør Birger Hansen hos GSV Materieludlejning.

2.

Nye batteridrevne læssere klar til udlejning hos GSV Materieludlejning.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk