Hidtil største sorterer fra nordirske Evoquip

15-10-2021
Del artikel på

Bay Christensen har godt gang i Evoquip-knusere og sorterere med 18 solgte maskiner i år

Der er fart på, når den nordirske producent af knusere og sorterere Evoquip sætter i gang. Ikke desto mindre kneb det med at følge med, da maskinfirmaet Bay Christensen i Rønnede på det sydøstlige Sjælland for halvandet års tid siden overtog importen og forhandlingen i Dannevang. Her fik sælger Lasse Bygaard afsat den første af fabrikkens nye Falcon 1220 finsorterere længe inden, den var produceret færdig i Irland. Den er den hidtil største Evoquip-sorterer, Bay Christensen A/S har solgt.

Da Evoquip-folkene i Nordirland var færdige med at samle og skrue, blev den 24 tons tunge maskine sendt til Danmark og kørt direkte ud til vognmand Tim Krogh i Dalmose ved Skælskør. Men den 15 meter lange sorterer nåede kun lige at køre de første portioner ud, før maskinen skulle gøres ren igen og transporteres videre. Den skulle til præsentation på E&H i Herning.

 

Det går knusende godt

Det går også hurtigt hos den danske Evoquip-repræsentant. Alene i år har Bay Christensen A/S solgt 18 styk Evoquip i forskellige størrelser fra 3500 kg til en 35 tons tung Cobra 290 R knuser. R står for, at maskinen er udstyret med retursystem. Den har Lasse Bygaard afleveret i Mogenstrup Grusgrav syd for Holbæk.

”Det er vanskeligt at være utilfreds med vores start som Evoquip-forhandler. Det går faktisk knusende godt. Også på E&H, hvor vi oplevede stor interesse for både knusere og sortere. Så nu er vi spændte på at se, hvad det giver på længere sigt. Maskiner i de størrelser er jo ikke noget, der går som strøgvarer. Men vi havde mange besøg på vores stand og kom hjem med gode kontakter, som vi nu arbejder videre med”, siger Lasse Bygaard.

Falcon 1220-sortereren er med to sidebånd og spytter tre sorteringer ud i mængder op til 275 tons i timen, afhængig af materialerne, der fodres med. Irerne laver også en Falcon 1230 med tre dæk og tre sidebånd.

 

 

Billedtekst:

Sælger Lasse Bygaard med den 15 meter lange og 24 tons tunge nordirer. Bay Christensen A/S overtog importen af Evoquip for halvandet år siden med stor succes.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk