Artikel fra august 2023
Læs hele avisen

Høj intelligens hos Scantruck

18-08-2023
Del artikel på


IMC-folkene med intelligent maskinstyring og fire store maskinmærker tager sammen til Have & Landskab

Der rulles høj intelligens ud, når Scantruck møblerer sin stand på Have & Landskab i Slagelse. Foruden fire af de store mærker, som Scantruck har import af, tager folk fra virksomhedens IMC-afdeling nemlig med på messe. IMC-folkene er dem med intelligent maskinstyring, avanceret Topcon-grej med 2D og 3D, Smart Construction og meget andet avanceret grej på joblisten.

”Det kan virke som kompliceret materiel for mange, og derfor er Have & Landskab en rigtig god anledning til at få en snak med specialisterne og en jordnær forklaring på, hvad det hele handler om. Derfor rykker IMC-gruppen ud af de vanlige omgivelser og tager med til Slagelse for at møde både nuværende og fremtidige brugere”, siger Scantrucks markedschef, Dennis Faurby.

Scantruck har fast tradition for at stille op, når der kaldes til udstilling i Slagelse. Igen i år er det maskinfirmaets østdanske afdeling i Ringsted, der snupper tøjlerne og bliver den udfarende kraft, men naturligvis med solid backup fra hovedkvarteret i Skive.

 

Ringsted styrer

”Vi importerer og forhandler faktisk vidt forskellige maskiner af ikke færre end ni internationale mærker, men vi målretter naturligvis udvalget Have & Landskab, så vi rammer udstillingens publikum optimalt. Derfor har vi ikke mindst anlægsgartnerne i tankerne, når vi læsser maskintransporterne til Slagelse. Men også kommunerne, både små og store entreprenører, boligselskaber, kirkegårde og håndværkere med opgaver i højden er med i overvejelserne”, fortæller Scantrucks markedschef, Dennis Faurby.

 ”Det bliver vores Ringsted-afdeling, der kommer til at stå for standen, men med mandskab både fra øst og vest. Så det bliver muligt at give håndslag på maskiner både på sjællandsk og jysk. Som ved tidligere Have & Landskab forudser jeg, at en del af gæsterne i Slagelse benytter sig af lejligheden til også at kigge ind i vores afdeling i Ringsted og også se på andre maskiner. Der er kun en snes minutters kørsel fra messen i Slagelse til Scantruck på Kærup Parkvej i Ringsted, siger Dennis Faurby.

 

 Komatsu og Manitou

Det bliver de to absolutte hovedmærker Komatsu og Manitou, der kommer til at dominere på Scantruck-standen. Den japanske mastodont Komatsu bliver repræsenteret med såvel gravemaskiner som læssemaskiner i både mini- og midi-segmenter målrettet udstillingens publikum.

Franske Manitou er ubetinget førende, når det handler om teleskoplæssere, og her benytter Scantruck lejligheden til at præsentere topsælgeren MT625. Den får selskab af flere familiemedlemmer.

Også tyske Weycor-gummihjulslæssere lader sig se i Slagelse, og det samme gør sig gældende for opløftende maskineri fra den italienske producent Platform Basket. Fabrikken har speciale i bæltedrevne bomlifte, som er mange håndværkeres topvalg til arbejde med montage og vedligehold i højden. Maskinerne er nemme at komme rundt med og giver stor sikkerhed for folkene i kurven, når edderkoppebene slås ud.

 

Billedtekster:

1.

Manitou MT625 er en rigtig topsælger, som naturligvis også kommer i fokus på Have & Landskab.

2.

Komatsu gør også klar til at stikke skovlen i jorden i Slagelse. Her minigraveren PC20R-5 i sving.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk