Artikel fra august 2023
Læs hele avisen

Kaffemaskinen og alle de andre vigtige el-maskiner

18-08-2023
Del artikel på


Have & Landskab handler for Stemas både om materiel til mange brancher og om masser af dialog med maskinbrugerne

Når mandskabet fra Stemas A/S rykker til udstillinger, messer og dyrskuer for at vise grej og materiel frem, er en af de vigtige maskiner – kaffemaskinen. Også på Have & Landskab i Slagelse fra onsdag den 30. august til fredag den 1. september, hvor netop kaffebryggeren får en central rolle i dialogen med de mange gæster, som Stemas er klar til at tage imod.

”Maskinsnak foregår rigtig godt over en kop kaffe eller lidt køligt til ganen. Og vores kaffemaskine er naturligvis el-drevet og dermed emissionsfri, ligesom mange af de større maskiner, vi har med til Slagelse. Faktisk også en batteridrevet teleskoplæsser, som er med i konkurrencen om Maskinleverandørernes Innovationspris”, fortæller salgs- og markedschef Allan Højholt Pihl.

”Vi forudser faktisk et ganske stort forbrug af kaffe og andre gode ting på vores stand. Vi har nemlig rigtig mange maskiner med, som netop matcher de nye, emissionsfrie tendenser og kan give anledning til mangen en snak. Maskinen, der bejler til innovationstitlen, er den nye teleskoplæsser Weidemann T4512e, som med el-drift kan det samme som diesel-versionen”, siger Allan Højholt Pihl.

 

Op på traileren

Med til Slagelse tager Stemas også en anden batteridrevet Weidemann. Nemlig modellen 1190e, som var med landet rundt på årets dyrskue-tur, ligeledes som varm nyhed. Både den og T4512e holder fint vægten til at lade sig transportere på en almindelig trailer, uden at komme i karambolage med lovgivningen. Stemas-folkene venter, at begge maskiner vil hitte hos både kommuner, anlægsgartnere, murere og entreprenører. Foruden de elektriske, viser Stemas også en håndfuld andre Weidemann-læssere og -teleskoplæssere frem på Have & Landskab.

”Det bliver vores Wacker Neuson-maskiner, der bliver det helt store el-mærke. Dels med et stort udvalg af komprimeringsmateriel, men også andre maskintyper på batteri. Blandt andet har vi den elektriske gravemaskine EZ17e med, samt den ligeledes el-drevne hjuldumper DW15e. Wacker Neuson har jo en hel Zero Emission-produktlinje med både hjullæssere, tromler, gravemaskiner, dumpere, stampere, pladevibratorer og stavvibratorer, og fabrikken er i det hele taget helt i front med emissionsfrit grej”, forklarer salgs- og markedschefen.

 

Strøm og lys

Foruden Weidemann og Wacker Neuson, skal også Stemas tredje store importmærke, Himoinsa, med på udstilling. Den spanske producent er markedsledende inden for generatorer og lystårne, og begge maskintyper tager med til Slagelse. Det gør også den nyeste produktgruppe fra Himoinsa. Nemlig powerbanks, eller batteripakker, som giver mulighed for at tage ekstra strøm i store mængder med ud på arbejdspladserne. 

Foruden de mange el-drevne maskiner, sætter Stemas også et godt udvalg af konventionelle maskiner fra alle hjørner af produktprogrammet på maskintransporten til Slagelse.   


Billedtekster:

1.

Weidemann 1190e var sommerens varme el-nyhed på landets dyrskuer. Nu præsenteres den også på Have & Landskab i Slagelse.

2.

Den nye Weidemann T4512e er med i dysten om Maskinleverandørernes Innovationspris som danmarksnyhed.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk