Kolding-firma bliver nyt Volvo-kompaktcenter

24-03-2017

Volvo-kompaktcenter
Sylvester A/S skal klargøre og sælge maskinerne under 12 tons

Volvo Entreprenørmaskiner er ikke selv dygtige nok til det med de små og mindre maskiner. Det erkender administrerende direktør Jens Ejsing, som derfor gør Kolding-firmaet Sylvester A/S til nyt kompaktcenter. Sylvester A/S skal fremover tage sig af klargøring og salg af alle Volvos grave- og læssemaskiner under 12 tons.

”I virkeligheden er det ikke de store ændringer, der sker. Hidtil har vi haft to andre firmaer til at fungere som vore regionale forhandlere i Nordjylland og på Sydsjælland. Nemlig Hjallerup Maskinforretning og Karl Mertz. Det har ikke virket efter hensigten, og nu får vi så Sylvester A/S som center hele landet for vore kompaktmaskiner”, forklarer Jens Ejsing.

Sylvester har hidtil solgt både nye og brugte maskiner af forskellige mærker. En del af aftalen med Volvo er, at det fremover kun er Volvo-maskiner, der står på salgslisten i Kolding, med mindre der er tale om maskiner, der ikke konflikter med Volvo-programmet.

 

26 modeller

”Vi har ikke maskiner under én tons, og dermed kan vi ikke have noget imod, at Sylvester måske sælger helt små maskiner af andre mærker. Det samme gør sig gældende for maskintyper, som Volvo ikke har. Der kan for eksempel være tale om rendegravere”, siger Volvo-direktøren.

Totalt har Volvo 26 modeller i kompaktsegmentet for gravemaskiner og læssemaskiner, foruden tromler. Aftalen betyder, at samtlige nye kompaktmaskiner skal en tur omkring Kolding til klargøring, inden de leveres til kunderne. Den efterfølgende service tager Volvo Entreprenørmaskiner sig selv af med firmaets landsdækkende flåde af servicebiler.

 

To brødre

Bag Sylvester A/S står maskinhandler Ole Sylvester, som etablerede virksomheden Handelsfirmaet Sylvester i 2002. Senere kom hans bror, Tom Sylvester, med i firmaet. I 2007 rykkede brødrene fra en gammel lagerhal til 1500 nye kvadratmeter i Koldings nordlige industrikvarter.

”Det er vigtigt for os, at vi nu kan sætte skiltet med Volvo-forhandler op. Det betyder også, at vi har adgang til teknisk backup fra Volvo. Vi sælger med Volvos garanti, og vi har adgang til Volvo Finans. Også leverer vi naturligvis maskinerne med Volvos service”, fortæller Ole Sylvester.

Sylvester A/S holder åbent hus som nyslået Volvo kompaktcenter fredag den 31. marts og lørdag den 1. april på Profilvej i Kolding.

Del artikel

   
Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk