Langarmet med smalt tiltskifte

06-02-2017

Sønderborg Forsyning har købt en Bobcat E19

Maskinfører Christian Gregersen og hans kolleger i marken har haft den afgørende stemme, da der skulle indkøbes en ny kompakt gravemaskine til Sønderborg Forsynings driftsafdeling.

Afdelingen har tre underafdelinger for henholdsvis drikkevand, spildevand og smedeafdelingen, og de har hver en gravemaskine.

- Vi har skiftet en Bobcat, som vi har kørt med i 10 år. Den har vi været rigtig glade for at køre med, og den er meget driftssikker, så vi var ikke i tvivl om, at vi gerne ville have en Bobcat igen, siger Christian Gregersen om købet af en Bobcat E19 på 1900 kg hos Svenningsens.

- Det er vigtigt med en lille maskine, men samtidig har vi brug for relativt stor gravedybde. Derfor har vi valgt at få monteret en udskyderarm på maskinen, fortæller Christian Gregersen.

Udskyderarmen er produceret i Danmark hos H.J. Maskinfabrik ved Bjerringbro. Fabrikken har stor erfaring efter produktion af flere end 300 udskudsarme ved hjælp af en særlig svejseteknik, som gør udskuddet særligt stift og stabilt.

Foruden udskyderarmen er maskinen forsynet med et smalt powertilt fra compacttilt.dk. Det holder sig indenfor bredden af den smalleste skovl på 20 cm i bredden.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk