Loxam køber stort ind.

06-02-2017


17 nye gravemaskiner og læssere ruller ind i udlejningsflåden fra årets start.

Når der skal lejes ud, skal der købes ind. Det er udlejningsvirksomheden Loxam klar over, og derfor har firmaet taget hul på 2017 med et solidt indkøb. Velkommen til ’17 med 17 nye maskiner.

Der står Case på alle 17, som fordeler sig med syv gravemaskiner og 10 læssemaskiner. Gummigederne er alle af typen Case 221F, og alle 10 er udstyret med gafler og fire-i-én skovl. Gravemaskinerne er fem styk Case CX130D, hvoraf flere er monteret med Rototilt. Det er også begge Case CX75C SR-graverne.

”Vi købte vores første Case af S. D. Kjærsgaard på entreprenørmessen E&H i 2015, og erfaringerne med mærket har nu ført til den store handel”, forklarer Frank Larsen, som er teknisk chef hos Loxam.

”Brugervenligheden på kompaktlæsserne Case 221 har haft betydning for vores valg. De kører uden regenerering og partikelfilter. Dermed undgår vi uheldige stop hos vore udlejningskunder, og driftssikkerheden er naturligvis vigtig”, siger Frank Larsen.

Loxam er i front blandt udlejere i Europa med udlejning af maskiner og materiel til entreprenører og håndværkere. I Danmark har Loxam 25 afdelinger med i alt 210 medarbejdere. Via det internationale netværk råder Loxam over en materielportefølje på flere end 200.000 enheder.

Læs mere på
www.sdk.dk

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk