Mange bød velkommen til Zeppelin Rental ved Aarhus

14-04-2023
Del artikel på

Fjerde udlejningsafdeling godt på plads ved Østjyske Motorvej ved Hørning

Det er motorvejs-placering, der vil noget, Zeppelin Rentals nye adresse ved Hørning vest for Aarhus. Højst fem minutters kørsel fra Østjyske Motorvej til udlejningsfirmaet på Pindsmøllevej 9 – vel at mærke, hvis man tager turen i en bomlift. Med gængs transport er der 900 meter, og det vil de fleste maskintransporter kunne klare på et minut eller to.

Det voldte da heller ikke kvaler for godt og vel et par hundrede besøgende at finde vej, da Zeppelin Rental markerede officiel åbning med åbent hus. Ikke alle afdelingens mange maskiner var hjemme til præsentation, for afdelingsleder Lars Aagaard og hans mandskab havde faktisk taget lidt forskud på glæderne og havde allerede lejet ud i nogle uger. Så mange maskiner var allerede lejet ud og i fuld sving rundt omkring hos kunder.

 

Full-line

”Vi udlejer full-line fra borhamre og affugtere til 52 tons gravemaskiner, dumpere, dozere, lifte og andet stort materiel. Vi har tilmed hele spektret og kan blandt andet byde på Caterpillar-gravere fra ét tons minigravere til de store 52 tons-maskiner”, fortæller Lars Aagaard.

Ved åbent hus-arrangementet havde gæsterne blandt andet også lejlighed til at nærmere kik på dansk producerede hybridgeneratorer, som Zeppelin Rental indledte et tæt samarbejde med i slutningen af 2022. Firmaet HybridGenerator har hjemme i Årslev på Fyn og producerer generatorer, der dels reducerer CO2-udledningen markant i forhold til diesel-generatorer, og dels gør det stort set lydløst.

Udlejningsvirksomheden har lavet en eksklusivaftale med HybridGenerator om udlejning af generatorer til entreprenørbranchen i Danmark.

 

Sikkerhed i liften

Zeppelin Rentals administrationsbygning på Pindsmøllevej har også mødefaciliteter, som blandt andet kommer i anvendelse, når Zeppelin Rental holder IPAF-kurser for lift-folket. IPAF står for International Powered Access Federation og er den internationale sikkerhedsorganisation for liftbranchen. Den arbejder for sikker og effektiv anvendelse af lifte, og Zeppelin Rental holder løbende kurser for små grupper af lift-brugere.

Totalt har udlejningsfirmaet 1100 kvadratmeter areal til maskiner, værksteder og administration. Foruden den nye afdeling i Hørning, har Zeppelin Rental også afdelinger Brøndby, Rødby og Fredericia.


Billedtekster:

1.

Afdelingsleder Lars Aagaard (til venstre) bød sin chef, general manager Lasse Ludvigsen, velkommen til hovedlandet og den nye afdeling ved Hørning.

2.

Account manager Lars Aagaard er daglig leder af den nye Zeppelin Rental-afdeling et par minutter fra Østjyske Motorvej ved Hørning.

3.

General manager Lasse Ludvigsen lavede i slutningen af 2022 en eksklusivaftale om udlejning med den danske producent af hybridgeneratorer. Nu står generatorerne klar til at blive udlejet også fra den nye Zeppelin Rental-afdeling i Hørning.

4.

Der var tilstrømning af gæster dagen igennem til åbent hus-arrangementet i anledning af åbningen af, at Zeppelin Rental er kommet til Aarhus. Og naturligvis også trafik til dagens pølsevogn.

5.

Zeppelin Rental er tromlet til den jyske hovedstad. Udlejningsvirksomheden er nu på plads i Brøndby, Rødby, Fredericia og Hørning ved Aarhus.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk