Artikel fra juni 2020
Læs hele avisen

NordBau planlægger videre

05-07-2020

Det bliver muligt for danske entreprenører, maskinførere og maskin-freaks at kigge på grej i alle størrelser også i et corona-år. Messen NordBau i Neumünster blot en times kørsel syd for den dansk-tyske grænse planlægger at gennemføre årets udstilling. Og grænsebommene når at gå op inden messen og dermed tillade danske besøg.


Messeledelsen sidder netop nu og opererer med alternative løsninger på en lang række elementer af NordBau 2020. Derfor bliver der tale om et nyt udstillingskoncept, når messen afvikles fra onsdag den 9. til lørdag den 12. september, fortæller NordBau til Maskin- & Materiel Magasinet.


NordBau har 69.000 kvadratmeter udendørs areal og godt 20.000 kvadratmeter i messehallerne ved Holstenhallen at gøre godt med. Messen er afviklet siden 1956 og er en årlig tilbagevendende begivenhed, som traditionelt også får mange danske gæster ned over grænsen. Sædvanligvis går flere end 60.000 igennem tælleapparaterne til det, som NordBau selv kalder Nordeuropas største kompakte messe for byggeri.

 

Billedtekst:

 

Når der ikke er Bauma i München, er NordBau i nordtyske Neumünster den helt store entreprenørudstilling i Tyskland.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk