Artikel fra september 2017
Læs hele avisen

Nordmænd og svenskere kom for at se ny ukrudtsbekæmper

03-10-2017


ParkTrac-folkene tog hjem fra Slagelse med masser af emner

Nogle af de mange besøgende på Have & Landskab kom med et klart defineret mål. En del af dem kom for at se ParkTracs spritnye system til ukrudtsbekæmpelse. Som det eneste i verden fungerere systemet ParkGTrac IWE 700 med et kamera, som detekterer forskellige planter og skyder ukrudtet ihjel med varmt vand i præcist afmålt mængde.

”Vi kom hjem fra Have & Landskab med omkring 75 emner blot på ukrudtsbekæmperen. For os var det ganske markant, at der kom både norske og svenske gæster på vores stand, som havde taget turen til Slagelse for at se ParkTrac IWE 700”, fortæller direktør Henrik Christiansen hos ParkTrac.

”Det er kun kort tid siden, vi lancerede nyheden om ukrudtsbekæmperen og vores specielt udviklede system. Derfor blev vi noget forbløffede over, at både nordmænd og svenskere fortalte, at det var vores maskine, der var årsag til deres besøg på Have & Landskab”, siger Henrik Christiansen.

 

Kamera genkender

ParkTrac-systemet afliver ukrudtet uden pesticider og uden brug af sensorere. IWE 700 finder ukrudtsplanterne ved hjælp af kamerateknologi og bekæmper dem enkeltvis med næsten kogende vand. IWE står for Intelligent Weed Eye – den avancerede kameragenkendelse af planterne til forskel fra andre ukrudtssystemer, der arbejder med sensorer.

”Interessen for vores system er nok ikke blevet mindre af, at vi laver det til en overkommelig pris. Det koster væsentligt under halvdelen af andre systemer, der arbejder med varmt vand. Foruden at vi har en god tank med 600 liter vand med rundt på ukrudtsjagten, kan ParkTrac-systemet også bruge overfladevand, så der kan tankes fra en sø eller en å på vejen”, siger direktør Henrik Christiansen hos ParkTrac. 

Billedtekster:

1.

Henrik Christiansen viser kamera-øjet, som både nordmænd og svenskere har fået øje på. Det nye ukrudtssystem fra ParkTrac hentede gæster fra Norge og Sverige til Slagelse.

2.

Der god interesse for den nye ukrudtsbekæmper, og ParkTrac-folkene kunne drage hjem fra messe i Slagelse med en solid bunke emner af potentielle kunder.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk