Artikel fra marts 2023
Læs hele avisen

Ny Normas-afdeling med kraner til Vestdanmark

09-03-2023
Del artikel på
Placering i Hedensted bringer Danmarks førende kranudlejer tættere på kunderne i Jylland og på Fyn

Kranfirmaet Normas A/S med hovedafdeling i Greve syd for København er nu også på plads i Jylland. Virksomheden er markedsledende i udlejning af byggekraner i Danmark, og det foregår nu også fra Hjulmagervej i den nordlige ende af Hedensted. Med en udlejningsflåde på godt 150 kraner er Normas A/S Danmarks førende kranudlejer.

Denne position blev yderligere styrket, da firmaet for to år siden overtog udlejningsfirmaet Ajos’ kranafdeling, og antallet af udlejningskraner dermed voksede med 50 procent. Foruden godt et halvt hundrede byggekraner, overtog Normas også medarbejderstaben hos Ajos og tog hul på planlægningen af en afdeling også i Jylland.

 

På plads i Hedensted

”Den har vi nu i Hedensted. Efter at vi overtog kranafdelingen fra Ajos, fik vi kortvarigt mulighed for at disponere over nogle arealer i Vejle, hvorefter vi måtte flytte tingene rundt til forskellige lokationer. Det skal vi ikke længere, efter at vi købte en grund på godt 10.000 kvadratmeter i Hedensted. Her har vi nu opført en lagerhal og kontorfaciliteter”, fortællere Normas A/S’ administrerende direktør, Hans Holm.

I det daglige styrer servicechef Carsten Vad aktiviteterne i Hedensted-afdelingen, hvor han aktuelt har seks medarbejdere.

”Mandskabet vil primært servicere vores kunder i Danmark Vest. Hedensted ligger rigtig godt i forhold til både Jylland og Fyn, og på Sjælland har vi jo hovedafdelingen i Greve”, siger Hans Holm. Totalt har Normas A/S omkring 30 medarbejdere.

 

Gæster på besøg

Forleden var der besøg i kranfirmaet på Hjulmagervej. De to gæster kom ikke for at leje kraner, men for at byde Normas A/S velkommen. Det var nemlig Hedensteds borgmester, Ole Vind, og Hedensteds erhvervschef, Carsten Steffensen.

”Vi er altid glade for at få nye virksomheder til kommunen. Det er jo ensbetydende med flere arbejdspladser, og nye virksomheder trækker flere virksomheder med sig. Jeg tror, at Normas vil være med til at sætte Hedensted på landkortet. De store kraner er jo imponerende og voldsomt grej, og jeg er sikker på, at det vil blive bemærket, at de store kraner til byggepladserne nu kommer fra Hedensted”, siger borgmester Ole Vind.

Normas A/S er del af JMM Group, som tillige består af maskinfirmaerne Johs. Møllers Maskiner A/S og Stemas A/S. Johs. Møllers Maskiner er dansk importør af Liebherr entreprenørmaskiner, og hos Normas er det også hovedsageligt kraner fra Liebherr, det gælder. Normas tager sig både af udlejning og service. Stemas importerer og forhandler maskiner fra Wacker Neuson og Weidemann samt generatorer og lystårne fra Himoinsa.

 

 

Billedtekster:

1.

Hedensted Kommunes borgmester og erhvervschef lagde vejen forbi Normas på Hjulmagervej for at byde velkommen til Hedensted. Fra venstre er det borgmester Ole Vind, Normas’ administrerende direktør Hans Holm, servicechef Carsten Vad, Normas A/S, og Hedensteds erhvervschef Carsten Steffensen.

2.

Det gælder om at lægge nakken tilbage, når man skal have det rigtige indtryk af de store byggekraner.

3.

De fleste af udlejningskranerne er naturligvis ude at arbejde på byggepladser. Men der er flere, hvor de kommer fra. Normas er godt forsynet, også i den nye afdeling i Hedensted. Her skridtes fronten af. Fra venstre er det servicechef Carsten Vad, Normas, erhvervschef Carsten Steffensen, borgmester Ole Vind, og Normas’ direktør Hans Holm.

4.

Normas med en kranflåde på godt 150 kraner er på plads med en ny afdeling for Vestdanmark på Hjulmagervej i Hedensted.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk