Artikel fra October 2020
Læs hele avisen

Ny udlægger til hjemmebanen

23-10-2020


Arkil lader ny mini fra Bomag tage sig af mindre opgaver i Aarhus-området

Man skal ikke lægge sig ud med folkene i nærområdet. Derfor sætter Arkil en splinterny udlægger ind på hjemmebanen i Aarhus-området, hvor Arkil Asfalt har adresse i Hasselager i den sydvestlige del af den jyske hovedstad. Den store entreprenørkoncern har været først på banen til at anskaffe den nye Bomag BF 200 C-2 asfaltudlægger, som Bomag lancerede på Bauma i München i fjor.


Fra lancering til færdig asfalt går der et stykke tid. Nu er maskinen så klar til salgsmontren, og dermed også til, at den danske importør, Løwener, kan lange den over disken.


Bomag BF 200 C-2 er blot 1,1 meter i bredden, men har alligevel to førerplatforme. Den beskedne bredde gør den ideel til asfaltering af mindre områder som cykelstier, mindre parkeringspladser og steder i øvrigt, hvor der ikke er plads til de store armbevægelser.

 

Populær størrelse

Mens Arkil har været flittig Bomag-kunde hos Løwener, når det har drejet sig om tromler, er det første gang, divisionsdirektør Lars Kim Jørgensen køber en udlægger.


”Størrelsen er ellers ganske populær hos os. Vi har nu fem små udlæggere i samme størrelse, men det er første gang, vi anskaffer en Bomag. Vi havde den på prøve, inden vi traf beslutningen, og folkene på asfaltholdet var rigtig glade for at køre med den”, fortæller divisionsdirektøren.


Løwener har i øvrigt allerede fulgt leveringen til Arkil op med flere BF 200-udlæggere til andre kunder. Salgskonsulent Henning Stampe forudser yderligere aftræk i de små udlæggere, ikke mindst på grund af den store anvendelighed til asfaltering af små og snævre arealer.

 

Billedtekster:

1.

Så er der gang i asfaltudlægningen i Egå ved Aarhus. Det gælder et mindre parkeringsareal, og her er den blot 1,1 meter brede Bomag ideel.

2.

Lille maskine, men stor nok til to førerplatforme. Arkil fik det første eksemplar, der kom til Danmark.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk