Artikel fra september 2021
Læs hele avisen

Oletto-asfaltcontainer med egen motor

07-09-2021

FM Maskiner har udviklet fleksibel container til nem flytning

Virksomheden FM Maskiner i Gesten nordøst for Vejen har haft produktion af asfaltcontainere på programmet siden 2012. Under produktnavnet Oletto laver direktør Frede Madsen og hans mandskab et bredt sortiment af asfaltcontainere i mange størrelser. Nu er produktprogrammet udvidet med en specialitet: Den motoriserede asfaltcontainer.

”Skanderborg Kommune ønskede en container, der enkelt kunne flyttes rundt med egen motor. Så nu har vi udviklet en asfaltcontainer til montering på kroghejs og med dieselmotor. Det er en fleksibel løsning, og containeren kan ganske nemt flyttes rundt mellem alle lastbiler. Det er en 35 hk Hatz-dieselmotor, der leverer motorkraften”, forklarer Frede Madsen.

Oletto asfaltcontainerne er hovedproduktionen på fabrikken i Gesten. Derefter følger ukrudtsdampere og grej til græsklipning. Oletto-containerne var på ingen måde nye for Frede Madsen, da han overtog produktionen i 2012. Han havde nemlig haft forhandlingen siden 1988. Størstedelen af containerne eksporteres til en lang række lande som blandt andre England, Norge, Italien, Litauen og Island.


Billedtekst:

Direktør Frede Madsen med den motoriserede Oletto, som FM Maskiner præsenterede på Have & Landskab.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk