Opløftende turné for Versalift

27-02-2020


Tredobbelt præsentation tre steder i landet genererede masser af pølser – og også lift-salg

Godt og vel at par hundrede dedikerede fagfolk kiggede mod himlen og fulgte produkter fra virksomheden Versalift i Farsø på det tredobbelt åbent hus-arrangement tre steder i landet. For nu at blive i lift-jargonen, var det i den grad opløftende for Versalift-folkene, at der straks efter sidste besøg i Taastrup blev givet håndslag på, at turen gentages igen om et års tid.


Foruden Versalifts egne produkter, var der et bredt udvalg af materiel og grej fra firmaets mange agenturer inden for genren med rundt. Den nye hybridlift fra Hinowa med frit valg mellem batteridrift og dieselmotor påkaldte sig ikke uventet ganske stor interesse. Modellen er døbt Bi-Energy og fås både i en 26- og en 33-meter version.


Italiensk Almac lod sig se på turen med selvnivellerende bom- og sakselifte, og de gæster, der stilede højt, kunne tage et kik på Ruthmanns bil-lift med arbejdshøjde på 30 meter. Den kan i øvrigt køres på almindeligt B-kørekort, da hele herligheden holder sig under 3500 kg.

 

Sikker liftbetjening

Fra virksomheden selv i Farsø var der blandt andet lejlighed til at tage Versalift 24 MVTX med blandt Eco-mode i øjesyn. Samt liften VTL-VTM.


Versalifts sikkerheds-ekspert Per Trend Poulsen var med både på hjemmebanen i Farsø og ved besøgene i Vejen og hos Steiness Liftcenter i Taastrup. Han var klar med information om sikker og effektiv liftbetjening, som Versalift også underviser i som godkendt træningscenter for den internationale IPAF-standard. Det er IPAF der udsteder certifikater som dokumentation for, at lift-folket har sat sig grundigt ind i både betjening og sikkerhed. Og det er noget, der er rift om.


”Heldigvis er der stort fokus på sikkerheden. Ikke kun den tekniske omkring selve liftene, men så sandelig også den, der kommer til udtryk i betjeningen. Inden for de seneste to år er der udstedt flere end 2000 IPAF-certifikater i Danmark, hvor der foruden Versalift-centret også er IPAF-centre hos Riwal, Loxam og AMU-Center Fyn”, forklarer Per Trend Poulsen.


Billedtekster:

1.

Versalift lagde ud med åbent hus på hjemmebanen i Farsø.

2.

Sales manager Jesper Krogh Jensen (til venstre) tog teknisk chef Kasper Larsen fra Loxam med en tur i højderne med den nye Hinowa LightLift. Den rækker 33 meter op og 17 meter ud, og så er den hybrid med mulighed for såvel batteridrift som dieselmotor.

3.

Larvebåndsliftene fra italienske Almac kom ud på lidt af et skråplan.

4.

Den store Hinowa-lift blev set godt efter i sømmene.

5.

En kølig februar-dage er det rart, at der også er noget at se på inden døre. Testkoordinator Per Trend Poulsen – i midten – kunne også fortælle om certificeret træning af liftoperatører.

6.

En tur op i de højere luftlag hos Versalift i Farsø.  

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk