Ribben, bøffer og hydraulikolie

19-03-2020
Del artikel på
Stort rykind til åbent hus hos Nicolaisen & Larsen og Scantruck i Ringsted

JCB-maskiner eller Komatsu-maskiner. Ribbenssandwich eller bøffer i boller.


Der var rig mulighed for enten eller – og både og – da JCB-importøren Nicolaisen & Larsen og Scantruck med såvel Komatsu som Manitou og flere andre maskinmærker bød til åbent hus i Ringsted. Begge maskinfirmaers sjællandske afdelinger bor på samme vej, Kærup Parkvej i Ringsted, og med blot et par hundrede meter imellem.


Derfor var både Nicolaisen & Larsen og Scantruck med, da i alt fem maskinfirmaer på vejen for tredje gang afviklede Åben Maskinvej. Foruden de to, var også Hydrema, Helms TMT-Centret og Mertz med hovedsageligt landbrug på programmet med i arrangementet.


”Vi kan kun gisne på besøgstallet over de to dage. Men vi kan konstatere, at vi har talt med rigtig mange både landmænd og entreprenører. Selv om vi lavede 600 burgere til gæsterne, gik vi desværre ud for bøffer og øl en lille times tid før slut. Det tog de sidste gæster nu pænt. Alle var helt klart dedikerede fagfolk, der var kommet for at se og høre om maskiner”, fortæller salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

 

To JCB-mærkedage

Også markedschef Dennis Faurby hos Nicolaisen & Larsen kunne glæde sig over godt fremmøde. Derfor var der kontinuerlig gang i storproduktion af ribbenssandwich mellem JCB-maskinerne begge dage.


Den danske JCB-repræsentation med hovedkvarter i Ulfborg i det vestjyske får i øvrigt yderligere anledninger til at kippe med flaget netop i år. Nicolaisen & Larsen begyndte som JCB-forhandler i 1975 og kan derfor markere 45 års partnerskab med den britiske maskingigant. Det er det, der i romantiske kredse hedder safirbryllup. Det sker så tillige netop i det år, hvor JCB selv fylder 75 år.  

 

 

Billedtekster:

 

1.

Det blev til meget god maskinsnak mellem de gule JCB-maskiner hos Nicolaisen & Larsen, som i år kan fejre 45 år med det britiske maskinmærke.

 

2.

Scantruck havde kørt de to hovedmærker Manitou og Komatsu i stilling til åbent hus, så der kunne indtages burgere i lange baner i en ramme af rødt og gult.

 

3.

Der blev skruet ned for hydraulikolien og op for andre væsker, ribbenssandwich, popcorn og andet godt hos Nicolaisen & Larsen.

 

4.

Scantruck tog imod med den røde løber og havde stort rykind i den sjællandske afdeling begge dage.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk