Artikel fra september 2020
Læs hele avisen

Rototilt opruster i Danmark

05-10-2020


Voldsom stigning i salget af de røde tiltrotatorer kræver flere kræfter til både salg og service

En ny mand har gjort sin entré på salgsfronten hos den danske Rototilt-importør, Skovteknik A/S. Men han er ikke mere ny, end at han har rigtig god erfaring med både at tilte og rotere. Ronnie Johansen, nu tidligere frontmand for salget af Steelwrist-tiltrotatorer, er rykket ind hos Rototilt-importøren.


”Vi mærker mere og mere travlhed. Salget stiger konstant, og hvis vi fortsat skal vækste, må vi have flere kræfter til at klare opgaverne. Det gælder såvel salg som service”, fortæller salgschef Jakob Møller Pedersen i det danske Rotortilt-hovedkvarter hos Skovteknik i Frederikshavn.


”Nu har vi Ronnie Johansen på plads med stor erfaring som distriktschef for Danmark øst for Storebælt. Nu går jeg på udkig efter en ekstra montør til Vestdanmark. På Sjælland entrerer vi med JJ Hydraulik i Mørkøv, som tager sig af vores serviceopgaver, og som dermed kommer til at løbe parløb med Ronnie Johansen. Når han har solgt nye Rototilt, sørger JJ Hydraulik for, at de bliver monteret på maskinerne og efterfølgende kører optimalt”, siger Jakob Møller Pedersen.

 

Mange år med maskiner

Ronnie Johansen er 53 år og bor på Sjælland. Han er uddannet automekaniker og arbejdede med biler frem til 1996, da han blev smed og mekaniker på traktorer, motorsave og græsklippere. Det var lige småt nok i længden, og i 2000 rykkede Ronnie Johansen ind hos Caterpillar-organisationen i Danmark, først som reservedelskonsulent og siden som værkfører.


Fire år senere skiftede han maskinmærke og blev værkfører hos Volvo Entreprenørmaskiner. Efterfølgende blev han kundechef og til slut servicechef med ansvar for tre værksteder og udekørende mekanikere, inden Komatsu-importøren Scantruck hentede ham til en stilling som værkfører med ansvar for det østdanske værksted i Ringsted.


”I 2017 søgte Steelwrist en sælger i Danmark. Jeg fik jobbet med ansvar for salg af Steelwrist-produkter i hele Danmark, og det bragte mig ind i den specialiserede del af udstyr til entreprenørmaskiner, der handler om tilt og rotation. Da Skovteknik så spurgte, om jeg ville stå for salget af Rototilt på Sjælland, var det nemt for mig at takke ja. Jeg kender produkterne og hele mekanikken bag tiltrotatorer, og jeg kender den danske organisation bag Rototilt”, siger Ronnie Johansen.

 


Billedtekster:

 

1.

De svenske, røde tiltrotatorer snurrer lystigt også i Danmark. Det giver travlhed og behov for mere power, så salgschef Jakob Møller Pedersen (til højre) har hentet Ronnie Johansen over fra Steelwrist som Rototilt-distriktschef for Østdanmark.

 

2.

Salg og service på besøg hos en sjællandsk kunde. JJ Hydraulik er servicepartner for Rototilt på Sjælland, og montør Brian Jakobsen (til venstre) er konstant på farten for at servicere. Ronnie Johansen er allerede godt i gang med at sikre mere arbejde til montøren ved at sælge Rototilt.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk