Scantruck på grøn messe med gule, røde og orange maskiner

27-08-2019


Hvis man blander Komatsu og Mustang med Manitou, får man Weycor. Elementær farvelære: Gul og rød bliver orange.


Sådan agter Scantruck at gøre tingene på den grønne messe Have & Landskab i Slagelse. Her vil Scantruck som et af landets helt store maskinfirmaer satse på små maskiner.  


”Vi skal jo hverken til dyrskue eller entreprenørmesse. Derfor kommer vi med mange, men særligt udvalgte maskiner til Have & Landskab. Udstillingen er den grønne branches helt store fagmesse, og det skal naturligvis kunne ses på varerne”, fastslår salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.


Derfor bliver det med anlægsgartnere og anlægsfolk i klar fokus for firmaet med hovedbase i Skive og sjællandsk afdeling i Ringsted.

 

Små i store roller

”Have & Landskab er jo netop specialiseret for ikke mindst anlægsgartnere, som derfor ikke behøver tage på Agromek for at se en masse maskiner, som alligevel ikke er relevante for dem. Mange kan godt finde mening i at besøge entreprenørmessen E&H i Herning hvert tredje år, men det er trods alt mest det store grej, der er i fokus. Derfor glæder vi os hver gang til at tage imod på Scantruck-standen i Slagelse. Have & Landskab er et sted, hvor vi naturligt skal være, og det har da også udviklet sig til en tradition for Scantruck at være med”, siger Claus Bjerregaard.


De små maskiner i de store roller bliver Scantrucks to helt store importmærker, Komatsu og Manitou, samt de to mindre minilæsser-producenter Weycor og Mustang.


”Weycors brede program spænder helt fra cirka 2 tons maskiner til den største på 15 tons. Hvis en anlægsgartner eller brolægger har behov for mindre grej, hedder løsningen en amerikansk Mustang, hvor udvalget i knækstyrede minilæssere går fra AL106 på 1744 kg til AL708 på små fem tons”, forklarer salgschef Claus Bjerregaard.  

 

Billedtekster:

 

1.

Salgschef Claus Bjerregaard byder på lidt af en farvelade i Slagelse. Scantruck kommer til den grønne messe med både gule, røde og orange maskiner.


2.

Scantruck har tradition både for at være med på Have & Landskab, men også for at sælge maskiner på messen. For to år siden til blandt andre direktør Claus Hansen fra CH Udlejning Fyn, som købte en ny Manitou MT835. Her flankeres han af Scantrucks Otto Madsen (til venstre) og Michael Lehnshøj.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk