Steelwrist udvider programmet og bliver selvstændig i Danmark

06-06-2017


Ny dansk salgschef får nye hurtigskift, tilrotatorer og fuldautomatisk oliekobling på hylderne

Nye hurtigskifter, nye tiltrotatorer, nyt system med automatiske olieforbindelser til hurtigskifter, komprimatorer og sorteringsgrabber. Og så lige en ny dansk salgschef, som sørger for, at virksomheden får foden under eget bord også i Danmark.

Svenske Steelwrist med tiltrotatorer og hurtigskifter øverst på menuen satser for alvor på at manifestere sig også i Danmark. Foruden det nye strategiske samarbejde med Tiltman i Odder, laver svenskerne nu deres egen organisation i Dannevang. Frontfigur som dansk salgschef er Ronnie Johansen, som er tiltet ind hos Steelwrist med en solid baggrund i entreprenørbranchen.

Ronnie Johansens officielle titel er Key Account Manager Danmark. Han overtager ansvaret for salget af Steelwrist-produkter fra Ankerløkken, som hidtil har været distributør i Danmark.

”Jes Jacobsen, som ejer Ankerløkken, har gjort et godt stykke arbejde i det danske marked. I første omgang vil han hjælpe til med overdragelsen af ansvaret til Steelwrist”, siger Stefan Stockhaus, administrerende direktør for Steelwrist.

”Vi er glade for at bygge videre på det, som Ankerløkken har begyndt i Danmark. Især med den hastige teknologiske udvikling, der er i gang. Steelwrist er kommet en lang vej med sikkerhedsfunktionerne på redskabsophæng og tiltrotatorer”, siger Key Account Manager Ronnie Johansen.

 

Mange nye produkter

Helt fra start udstyrer fabrikken i Sollentuna ved Stockholm ham og hans sælgende kolleger med en stribe nye produkter til den i forvejen ganske omfangsrige produktpalette.   

Ved en international event i virksomheden har Steelwrist netop præsenteret både nye hurtigskift, samarbejdet med Tiltman om de små tiltrotatorer til små gravemaskiner, flere nye redskaber som blandt andet hydrauliske komprimatorer i fire størrelser samt multi- og sorteringsgrabber.

Og ikke mindst det nyudviklede OQ Auto Connection-system, som Steelwrist selv beskriver som ”et strategisk skridt i processen med at skabe en global standard for automatiske olieforbindelser til gravemaskiner”.

 

Kompatibel med OilQuick

”Efterspørgslen efter automatiske olieforbindelser stiger støt på alle større markeder. Vores OQ Auto Connection indeholder de seneste udviklinger inden for hydraulisk koblingsteknik og forbedret støvebeskyttelse. Alligevel er den 100 procent kompatibel med den udbredte OilQuick-standard”, forklarer Markus Nilsson, der er teknisk chef hos Steelwrist.

”Teknisk set er der to vigtige ting, når der udvikles automatiske forbindelser. For det første de virkelige high-flow muligheder, der gør det m uligt at bruge alle typer arbejdsredskaber. For det andet gælder det om en god støvbeskyttelse for at forhindre forurening, og en koblingsprocedure, som reducerer risikoen for, at partikler fra elementerne forurener flatface-koblingerne, siger Markus Nilsson.

Billedtekster:

1.

Steelwrists topchef Stefan Stockhaus (til venstre) og fabrikkens nye Key Account Manager i Danmark, Ronnie Johansen, ved den nye hydrauli-komprimator i produktprogrammet.

2.

Steelwrist præsenterede en stribe af nyheder for den internationale fagpresse ved hovedkvarteret i Sollentuna.   

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk