Artikel fra august 2023
Læs hele avisen

Tyske minilæssere tager på skovtur i Slagelse

18-08-2023
Del artikel på


Skjern Maskinforretning går egne veje med Thaler-minilæssere

Det bliver helt i skoven, når Skjern Maskinforretning lader de tyske Thaler-minilæssere debutere med egen stand på Have & Landskab. Tidligere har firmaet udstillet Thaler på en fælles stand sammen med ATV’ere fra Polaris, som firmaet også importerer. Men i år vælger Thaler at gå egne veje på mere ene én måde.

”Foruden at vi altså får vores egen stand, får vi den også i udstillingsområdet ”Skoven” i stedte for ”Maskinmarken”, hvor maskinfirmaerne ellers viser deres maskiner og grej”, fortæller salgschef Rasmus Hvergel hos Skjern Maskinforretning.

”Jeg tror, at vi kommer til at skille os lidt ud fra andre maskinfirmaer, når vi ikke viser vores minilæssere sammen lige op og ned ad andre med minilæssere. Måske viser det sig at være forkert, måske er det genialt. Det finder vi jo kun ud af ved at prøve”, konstaterer han.

Salgschefen tager selv tørnen på standen alle tre dage, men regner med, at nogle af firmaet forhandlere lægger vejen forbi og er klar til en snak med potentielle kunder. Han venter at rulle ind med fire-fem forskellige af de Thaler-modeller, som specielt udvælges til den grønne branche. Derfor kommer der også græsklippere og specialredskaber som for eksempel pælebor, slagleklippere og kantklippere med på maskintransporten fra Skjern til Slagelse.

 

Mange modeller

Skjern Maskinforretning har haft importen af Thaler i fem år, men det er 26 år siden, Johann Thaler og sønnen Manfred Thaler sendte deres første minilæssere på markedet. Maskinerne produceres i Polling lidt øst for München i det sydligste Tyskland, og i starten havde far og søn mest kik på landbruget.

Hen ad vejen kom flere modeller, der henvendte sig til entreprenør- og anlægsbranchen. Og på det seneste er der sket mere i Thalers produktprogram.

”Vi har fået nogle modeller, der henvender sig mere til byggeri og ikke mindst anlægs- og kloakbranchen. I alt kan vi målrette mod forskellige brancher med 11 forskellige modeller, som vi markedsfører i Danmark. Alle 11 fås i øvrigt i tre eller fire varianter, afhængig af læsseaggregatet”, fortæller Rasmus Hvergel.


Billedtekster:

1.

Rasmus Hvergel med et par af de Thaler-modeller, der holder sig fint i klassen, dser nemt transporteres på en standardtrailer. Dels en lille 2-tons læsser Thaler 2438 og dels den lidt større Thaler 3448 på 2650 kg.

2.

Rasmus Hvergel på plads i en Thaler 3448 L.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk