Zeppelin ind i dansk luftrum med Caterpillar

11-11-2019


Den tyske maskingigant overtager Cat-repræsentationen i Danmark og Sverige

Caterpillars tyske repræsentant, Zeppelin, er klar til at flyve ind i dansk luftrum og overtage forhandling og service af Cat-produkter. Sitech med maskinstyringssystemer og laser-materiel følger med i handelen med hollandske Pon Equipment, som hidtil har været synonym med Cat i Danmark. Også repræsentationen i Grønland og Sverige skifter fra Pon til Zeppelin.

Zeppelin er en af verdens største distributører af produkter fra Caterpillar. Hovedkvarteret ligger i Garching nær München i det sydtyske. Naturligvis på adressen Graf-Zeppelin-Platz 1.

Pon-gruppen beholder selv agenturerne for Cat i Holland og Norge.

”Vi er stolte over, at Caterpillar viser os tilliden til, at vi vil være i stand til at operere også i andre lande fremover. I vores nye områder vil vi tilbyde hele Zeppelins portefølje af nye og brugte maskiner, service og reservedele samt maskinudlejning”, siger den administrerende direktør for Zeppelin GmbH, Peter Gerstmann.

 

Langt bekendtskab

Zeppelin og Caterpillar har i forvejen et indgående kendskab til hinanden. Samarbejdet startede i 1954, og i dag repræsenterer den tyske kæmpe Caterpillar i Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Slovakiet, Rusland, Ukraine, Uzbekistand, Tadsjikistan, Armenien og Hviderusland.

Overtagelsen af også Sitech i både Danmark og Sverige betyder, at Zeppelin fremover bliver ansvarlig for distribution og service af produkter fra amerikanske Trmble, som har et tæt samarbejde med Caterpillar.

Planen er, at Zeppelin overtager samtlige Pon-aktiviteter og forretningsaktiver i Danmark og Sverige. Det vil sige, at jord, bygninger, maskiner, patenter, kontrakter og andet overføres til Zeppelin. Også hele Pon-mandskabet følger med til Zeppelin.


Billedtekster:

1.

Zeppelin har sat kursen ind over Danmark og lander som Cat-repræsentant så snart, konkurrencemyndighederne har sagt ok til handlen med hollandske Pon.

2.

Zeppelin-topchef Peter Gerstmann – stolt over tilliden fra Caterpillar.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk