Artikel fra februar 2023
Læs hele avisen

Zeppelin slår portene op til værkstedet

14-02-2023
Del artikel på


Caterpillar-forhandleren byder på hotdogs med sennep, ketchup og – om ønsket – hydraulikolie i Skejby

Den danske Caterpillar-forhandler Zeppelin har lang tradition for ind imellem at invitere maskin-interesserede indenfor til åbent hus med mulighed for at se nye maskiner og sparke dæk. Lørdag den 25. februar smider Zeppelin-folkene igen pølser på grillen i det jyske hovedkvarter på Jens Olsens Vej 23 i Skejby i Aarhus Nord. Men denne gang bliver det uden dæk-spark.

”Det gælder ”åbent værksted”, hvor gæsterne får lejlighed til at se, tale med og måske røre ved levende mekanikere. Vi inviterer simpelthen indenfor i maskinrummet med mulighed for at se, hvad der foregår bag de ellers lukkede værkstedsdøre. Vi vil gerne være mere transparente og gøre forholdet mellem vores mandskab og kunderne mere personligt”, forklarer Lars R. Poulsen, som er Zeppelins senior marketing- og kommunication-specialist.

Selv om det er lørdag, vil der være masser af aktivitet på arbejdende værksteder. Og foruden at give et indblik i dagligdagen på Cat-værkstedet, håber Zeppelin også at pirre lysten hos nogle af dagens gæster til selv at være med.

 

Skifte job eller i lære

”Måske gøre nogle med tanker om at skifte job eller komme i lære som entreprenørmaskinmekaniker, og derfor vil vi også gerne vise os frem som en god og spændende arbejdsplads, så vi også fremover kan tiltrække gode medarbejdere. Derfor håber vi, at mange vil tage en snak med vores folk i kedeldragterne og høre om deres arbejdsliv hos Zeppelin”, siger Lars R. Poulsen.

Foruden ”hottere” og andet godt til ganen, byder Zeppelin i øvrigt også på konkurrencer, hvor gæsterne har mulighed for at vinde goodie-bags med Cat-merchandise.

 

Billedtekster:

1.

Caterpillar-mekanikerne trækker i kedeldragterne på en lørdag, når Zeppelin inviterer til åbent værksted den 25. februar.

2.

Der bliver mulighed for en snak med mekanikerne og høre om deres hverdag og arbejdsopgaver.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk